Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Anna Parellada i Toni Ayuste guanyen el Premi Emprenedor Alt Empordà 2021

Aleix Dalmau de Can Garús ha estat escollit Jove Empresari de l'any

Premis Emprenedors Alt Empordà 2021Borja Balsera

18

El Premi Emprenedor Alt Empordà 2021 és per al projecte Sappi App: Animal Nutrition Facts i els seus creadors, Anna Parellada i Toni Ayuste. L'entrega de premis s'ha fet aquest matí de divendres 21 de maig al Teatre Municipal de Roses.

El segon reconeixement del Premi Emprenedor ha estat per Isaac Parras i el seu projecte Twine Clothes.Aleix Dalmau, de Can Garús de Llers, ha estat escollit Jove Empresari de l'any. La seva empresa ha estat pionera a l'Estat en el conreu i comercialització de microbrots, microverdures i flors comestibles. En la resta de categories els premiats han sigut:

  • Premi a la Millor Idea de Negoci (ESO): Projecte Herbsnature d'Abir Kharbach, Dayana Cano, Nadia Prieto, Paola López i Andrea Pla (institut Cendrassos).
  • Premi a la Millor Idea de Negoci (Batxillerat i Cicles Formatius): Projecte Associació Juvenil Arrels de l'Empordà de Paula Esteve i Anaïs Zurita (institut Ramon Muntaner).
  • Premi Innovació: Projecte Empoody, de Glòria Casellas i Pol Llorens.
  • Premi Innovació Turística: Projecte Daluma Properties SL, de Daniel Coufal Dalmau, Miquel Martínez Gayolà i Luke Made Wiltshire.

Sappi App: Animal Nutrition Facts 

És una App de benestar animal que permet als usuaris desxifrar l’etiquetatge de productes alimentaris per a gossos i gats i conèixer alternatives per a una alimentació més saludable. Connecta professionals i responsables d’animals per l’intercanvi d’informació d’interès, serveis i productes.

Premis Emprenedors Alt Empordà

L’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Ajuntament de Roses fan possible de forma conjunta l’organització d’aquestes distincions, que tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. Els organitzadors dels premis compten amb el suport, a més, del Departament d’Educació de la Generalitat, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.

Prem per veure més contingut per a tu