03 de setembre de 2020
03.09.2020
L'Empordà
Empreses

El Castell Peralada Restaurant, amb una estrella Michelin, reobrirà el 10 de setembre

Ho farà amb un nou menú degustació, un menú Cheese Lovers i una carta evolucionada

03.09.2020 | 11:22
Per aquesta temporada s'ha apostat per crear el menú 'Cheese Lovers'.

A partir del dijous 10 de setembre, el Castell Peralada Restaurant que compta amb una estrella Michelin, reobrirà les seves portes amb un nou menú degustació – Sabors de tardor, un menú Cheese Lovers i una carta evolucionada.

El retorn s'ha endarrerit perquè el Restaurant ha aprofitat l'aturada obligatòria, per fer unes petites obres de millora a la cuina.

L'equip del Castell Peralada Restaurant, amb el Xavi Sagristà i en Toni Gerez al capdavant, han estat desenvolupant durant el confinament la nova proposta de Menú Degustació per aquesta tardor anomenada "Sabors de Tardor". La cuina del Xavier Sagristà vol ser una evolució de segles de tradició culinària reinterpretats de manera creativa amb propostes avantguardistes i basada en la qualitat dels productes de l'Empordà.

Xavier Sagristà, referent de la cuina catalana i de la cuina de memòria, busca l'equilibri entre els productes de temporada i la tradició. Sempre amb els maridatges suggerits per Toni Gerez, a partir d'una carta de vins excepcional, en els que òbviament destaquen els vins de Peralada i de l'Empordà en general.

El xef Sagristà descriu les noves propostes com: "A la nostra cuina no poden faltar els mars i muntanyes, amb un mirada avantguardista i on predominen les noves tècniques culinàries. Enguany volem destacar el viatge únic per diferents tipus de salses y cremes amb una mirada diferent. Com són vinagretes pels aperitius i les més cremoses o suquets pels plats principals, un exemple d'aquests nous plats seria l'aperitiu de bunyol de seitó en vinagre i els raviolis de carxofes amb crema de foie gras, trufa i parmesà".

El Castell Peralada Restaurant disposa d'un dels millors carros de formatges del nostre país, amb més de 200 formatges diferents. Per aquesta raó, per aquesta temporada s'ha apostat per crear un menú entorn als formatges: Cheese Lovers Menú. On a part de d'una selecció de formatge feta pel Toni, es podrà gaudir d'aperitius i entrants que acompanyaran a la perfecció aquest festival del formatge.

El restaurant actualitza els seus horaris i es podrà gaudir d'aquestes noves propostes per sopar de dijous a dissabte de 20 a 22.30 hores (01.00 hores hora límit per tancar segons normativa sanitària). I per dinar de divendres a diumenge de 13 a 15.30 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook