La companyia líder en el sector de la distribució alimentària a Espanya, GM Food Ibèrica, amb seu a Vilamalla, ha decidit substituir Pere Laymon com a conseller delegat, segons confirma l'empresa a EFE. El substitut s'anunciarà en els propers dies i l'aposta per aquest canvi es considera una pràctica habitual en companyia internacionals que busquen mantenir una línia de creixement.

GM Food Ibèrica, anteriorment denominada Grup Miquel Alimentació, es va incorporar a la multinacional xinesa Bright Foodmultinacional xinesa Bright Food fa quatre anys i compta amb línies de negoci destacades com Gros Mercat.

L'empresa té una facturació de 1.100 milions d'euros i una plantilla de 2.500 empleats i, ara, està pendent de l'anunci del nom del seu nou conseller delegat, que s'espera que es produeixi en pocs dies.

Pere Laymon es va incorporar a GM Food Ibèrica el 2008 i, anteriorment, havia estat director general a Canàries de Dinosol Supermercats i també havia estat al capdavant de Kampio.

Laymon va obtenir el títol de mestre industrial en la branca de mecànica a la Universitat Laboral de Gijón i ha cursat també estudi a l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE).