Amb una trajectòria de fa més de 60 anys, la família Miquel segueix tancant el cercle de subministrament de materials de construcció. Des del ferro i formigó per als fonaments, passant pel revestiment fins als interiors més personalitzats amb rajoles, banys i cuines.

El conjunt d'empreses està pensat perquè al client no li falti de res, un únic subministrador que farà que no s'hagi de preocupar pel més mínim detall des que es comença fins que s'acaba. Començant per Ferrallats Empordà, continuant per Aridform Miquel i completant amb Materials Miquel.

Tota la seva oferta, sempre està gestionada amb assessorament professional i personalitzat, servei de transport grua i servei postvenda. La seva prioritat sempre és el client.

FERRALLATS EMPORDÀ A Ferrallats Empordà, pot trobar-hi ferralla elaborada per als fonaments, estructures de pilars i ferro per als forjats, amb elaboració pròpia.

ARIDFORM MIQUEL Aridform Miquel la precedeix amb àrids i graves, formigó de totes les formulacions i contenidors de totes mides per poder gestionar els residus ocasionats en qualsevol construcció.

MATERIALS MIQUEL I per últim, Materials Miquel (Figueres i la Bisbal d'Empordà) us proporcionarà tota classe de materials per a la construcció, revestiments de rajoles, banys i cuines.

MATERIALS MIQUEL

MATERIALS MIQUEL

  • Adreça: Ctra. N-II A, km 2,5, Santa Llogaia d'Àlguema
  • Telèfon: 972 501 881 / 972 678 786
  • Web: www.materialsmiquel.com