El celler Mas Llunes, de Garriguella, ha tornat a treure al mercat el primer vi que havia elaborat, l'Emporion, amb imatge i cupatge renovats. La creació es va presentar a restauradors i botiguers el dilluns 14 d'octubre al jaciment arqueològic que li dona nom.

El vi, que surt al mercat amb l'anyada 2016, està elaborat amb un cupatge de dos terços de Garnatxa Negra i un terç de Cabernet Sauvignon dels pendents pissarrosos de les vinyes de costers. El vi va fer una criança d'onze mesos en botes de roure francès i un envelliment en ampolla de catorze mesos. Aquest és el primer vi del celler tapat amb suro de proximitat, i porta el segell Taps de Finca.

En la presentació, el propietari Antoni Roig, juntament amb la seva filla Gemma van parlar de la trajectòria del celler des dels inicis, ara fa 19 anys, fins a l'actualitat. També van recordar les generacions que els van precedir i van ajudar a tirar endavant el projecte, i de l'aposta que fan per les varietats tradicionals de la zona i la producció ecològica. Sobre pròximes fites, anunciaven la voluntat de recuperar boscos que es troben dins la finca i l'ús de llevats autòctons.