Els somnis es fan realitat a Palmada Disseny. Si heu pensat a posar al dia el vostre habitatge o voleu posar en marxa o reformar un establiment comercial, aquesta firma de Figueres posa al vostre servei trenta anys d'experiència. La seva filosofia és adaptar-se a les necessitats dels seus clients tot aportant el valor afegit de la seva trajectòria i de les primeres marques de mobiliari, equipaments i complements amb què treballen.

Habitatges particulars, bars, comerços i restaurants, entre altres, han sortit del seu estudi per a convertir-se en espais funcionals, agradables i adaptats a les diverses necessitats de la seva àmplia clientela. Jordi Palmada Lloret, dissenyador d'interiors col·legiat, i l'arquitecta superior Dana Palmada Castells són els encarregats de donar vida els projectes dels seus clients. El resultat ve donat per la integració dels elements, el bon funcionament de l'espai, les proporcions, la distribució, la llum i el color de l'ús al qual està destinat, i tot plegat cal aplicar-ho a establiments comercials, oficines, espais lúdics i habitatges.

Palmada Disseny de Figueres és distribuïdor de la firma italiana Kartell, líder en mobiliari, il·luminació i complements per a la llar. També col·labora amb altres proveïdors destacats com Jotajotape, mobiliari juvenil, o el singular sistema modular d'Olut by Acsil.

Palmada Disseny

  • Adreça: Carrer Col·legi, 4. Figueres
  • Telefon: 972 510 062
  • Web: palmadadisseny.com