El Club Nàutic l’Escala és un port modern i tranquil amb més de 50 anys d’experiència donant servei a embarcacions i persones amb l’excel·lència com a objectiu. Disposa de 944 amarradors de fins a 22 metres d’eslora, una àmplia oferta d’activitats esportives i els serveis necessaris perquè estar-s’hi sigui tot un plaer.

El seu equip de professionals, per la seva banda, assistirà i proporcionarà tota la informació necessària per aprofitar al màxim la vostra visita.

I és que gràcies a la seva situació privilegiada, el club és el punt de partida perfecte per descobrir els parcs naturals dels Aiguamolls de l’Empordà i el del Montgrí, així com les ruïnes d’Empúries i el nucli antic de l’Escala des del mar.

Les instal·lacions del port estan pensades per a donar un bon servei als usuaris

El port compta amb prop de 700 socis i ofereix també amarradors de lloguer disponibles per fer escala una o diverses nits, així com interessants paquets de promocions i descomptes per a estades més llargues. De cara a aquesta temporada d’estiu destaca, especialment, el Forfait de Temporada, que inclou l’amarrador i tots els serveis per gaudir de la Costa Brava de l’1 de maig al 31 d’octubre.

Condicions especials

Aquest any, com a novetat, ofereix, a més, condicions especials per a embarcacions de fins a set metres d’eslora. El paquet d’Estada Quinzenal, d’altra banda, ofereix un 5% de descompte sobre la tarifa diària per reserves de 15 dies de l’1 de maig al 30 de setembre.

El Club Nàutic l'Escala ésun referent en molts àmbits, entre ells la vela

El club, però, obre també les portes a gaudir d’esports nàutics com són la vela lleugera i de creuer, el caiac o el paddle SUP en diferents modalitats perquè tothom pugui trobar l’alternativa que millor s’adapta a les seves necessitats.

Lloguer, títols i pesca esportiva

A més, des del club és possible llogar embarcacions i motos aquàtiques, així com obtenir titulacions nàutiques, i brindar, d’aquesta manera, l’oportunitat de gaudir del submarinisme i de practicar la pesca esportiva amb la millor companyia a través de les trobades que organitza cada mes.

CLUB NÀUTIC L'ESCALA

  • Adreça: Port Esportiu. L'Escala.
  • Telèfon: 972 770 016
  • WEB: www.nauticescala.com