22 de març de 2019
22.03.2019

Tic tac... el jurat dels Premis eWoman Empordà es prepara per decidir les tres guardonades

Un comitè es reuneix aquesta setmana per assignar els noms de dones que destaquen en trajectòria professional, mèrit esportiu i negoci online

22.03.2019 | 17:45
Els noms de les guanyadores es desvetllarà el 4 d'abril a Roses.

Un jurat representat per professionals del sector empresarial i econòmic, del món de la comunicació i de l'àmbit institucional té la responsabilitat de valorar les trajectòries de dones de l'Alt Empordà seleccionades per als guardons eWoman Empordà. Les candidatures es posen sobre la taula el dimarts 26 de març i, de la reunió d'aquesta comissió d'experts i de les seves deliberacions, en sortiran els noms de les dones que rebran els primers reconeixements eWoman Empordà. Els noms de les premiades es desvetllarà el 4 d'abril, al Teatre Municipal de Roses.

El Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica premiaran, en el transcurs de la jornada eWoman Empordà, tres dones que per diferents motius són líders en el seu entorn laboral i social. S'ha fixat tres categories: trajectòria professional, mèrit esportiu i negoci online.

eWoman Empordà té per objectiu servir d'altaveu per mostrar els casos d'èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional i el seu lideratge en diferents àmbits. La jornada inclou ponències de dones reconegudes, dinàmiques i motivadores, com és el cas de la Fashion Practice Lead d'Accenture, Coro Saldaña; la fundadora de Fintonic, Lupina Iturriaga; Diana Ballart, CEO i cofundadora de Chupa Chip, i Nerea de la Corte, responsable de Gestió Ambiental d'Endesa. A més, els professionals de la consultora Cambyo proposen una sessió de coaching, que girarà a l'entorn de l'èxit, un concepte, segons ella, «personal i intransferible». També s'ofereix un coffee break i un espai de networking.

L'entrada a eWoman Empordà és gratuïta, però requereix d'inscripció prèvia, perquè l'aforament és limitat, a la pàgina web www.ewoman.es.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook