El Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica volen que gaudeixis eWoman Empordà, una jornada motivadora, plena de nous aprenentatges en la qual descobriràs, a través d'una sessió de coaching, que un grup suma talents i un equip els multiplica. Els coachs de Cambyo Usoa Arregui, Alfredo Julià i Ignacio Alonso han preparat, per a eWoman Empordà, una activitat ideal per activar el «cambyo». L'objectiu és demostrar com un grup pot esdevenir equip. Els ingredients són visió compartida, acceptació de la diversitat de perfils, descobriment dels valors de l'equip i impuls del compromís.

Cambyo realitza l'activitat de coaching en un entorn professional o d'empresa, i per això es basa en la seva pròpia metodologia, a la qual anomena innovacceleració.

eWoman Empordà se celebra el 4 d'abril al Teatre Municipal de Roses amb ponències inspiradores, que culminaran amb un reconeixement a tres premiades entre les assistents. T'hi apuntes? No t'ho pots perdre. Entra a www.ewoman.es

El programa inclou grans experiències sintetitzades en intervencions curtes per a una jornada amena i dinàmica. eWoman Empordà s'ha concebut per servir de motivació i inspiració a altres dones i enfortir la imatge de la dona d'avui, integrada en càrrecs professionals de tendència digital.