La Farinera de Sant Lluís de Pont de Molins serà l'escenari de la tercera edició de la mostra Aires de Vi, organitzada el proper dilluns 11 de març per Alregi, l'empresa distribuïdora de vins i licors amb seu a Vilamalla.

Durant tota la jornada, que començarà a les dotze del migdia i acabarà a les vuit del vespre, els grans protagonistes seran els vins, tot i que també hi haurà una mostra d'alimentació i un apartat de destil·lats i cocteleria.

D'entre les diverses denominacions d'origen que hi ha a Catalunya i a arreu d'Espanya, es comptarà amb la presència de vins de la DO Empordà, Priorat, Penedès, Alella i Catalunya. També hi haurà representació de vins de la DO Rioja, Ribeiro, Ribera del Duero, Rueda, Bierzo i Navarra, entre altres. En total hi haurà la representació d'uns cinquanta cellers, que oferiran diverses propostes.

Durant tot el dia també es farà una mostra de destil·lats i cocteleria, de la mà de quatre empreses referents del sector; i una mostra d'alimentació, a càrrec dels coneguts Collverd, que fan foie i elaborats d'ànec; Maroben, que serveixen embotits; Fruites Hurtós, especialistes en fruites i hortalisses; i Mera, d'olives i envinagrats.