L´Hotel Can Xiquet de Cantallops acollirà el primer recés per a dones emprenedores i empresàries de Catalunya i Espanya, el cap de setmana del 20 i 21 d´octubre. L´esdeveniment és organitzat per l´empresa The Talenth Path.

A través de sessions de coaching, masterminds, tallers de gestió del temps, ioga i mindulness, es vol aportar una formació que serveixi de suport a les dones que han decidit tirar endavant els seus projectes professionals. Es vol dotar les assistents d´eines i materials per ajudar-les a fer front als tres problemes principals que es troba una emprenedora: la conciliació de la vida laboral i familiar, el perill de caure en la síndrome de burn out i tot allò que suposa emprendre en un món en què els negocis encara són dels homes.

Amb aquesta jornada, l´hotel Can Xiquet de Cantallops es convertirà en un espai on poder fer un descans de la rutina diària i gestionar estratègies i objectius alhora que es treballa el networking amb altres empresàries. L´objectiu principal de la trobada és aconseguir que les dones gaudeixin més de la seva feina, millorin el rendiment i gaudeixin de la seva vida personal.