30 de gener de 2018
30.01.2018
Empreses

Grup Miquel inaugura la setena benzinera GMOil a Catalunya

GMOil Mataró ha suposat una inversió de 335.000 euros per l'empresa amb seu a Vilamalla

30.01.2018 | 17:39
La noiva benzinera

Grup Miquel ha inaugurat la setena benzinera GMOil en Catalunya, i segona a la província de Barcelona, on ja compta amb la del cash&carry de Montcada.

GMOil Mataró ha suposat una inversió de 335.000€, disposa de quatre sortidors i està ubicada al recinte del Gros Mercat Mataró. Aquesta xifra, unida a la inversió realitzada durant 2017 per GMOil -quan la companyia va invertir 1.310.100€ en la obertura de 4 benzineres a Reus, Blanes, Tarragona i Santa Cruz de Tenerife-, suma un total de 1.645.100€ en els darrers dotze mesos. La nova estació de servei oferirà una promoció per als clients de Gros Mercat Mataró del 30 de gener al 17 de febrer gràcies a la qual, al efectuar una compra de 100€ o més en aquest centre, obtindran un descompte de 5€ quan facin un repostatge mínim de 10€. Amb aquesta nova benzinera a Catalunya –que romandrà oberta les 24 hores del dia, durant tots els dies de l'any-, son 7 els centres Gros Mercat a Catalunya (Blanes, Girona, Mataró, Montcada, Reus, Tarragona i Vic), que compten amb aquest servei al seu recinte. A la resta de l'estat espanyol, Grup Miquel disposa de 10 GMOil a Adeje, Alacant, Albacete, Cartagena, Castelló, Logroño, Menorca, Múrcia, Salamanca i Santa Cruz de Tenerife.

Les benzineres GMOil, que se situen en el recinte dels Gros Mercat de Grup Miquel, estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels centres. El pagament es realitza directament en el sortidor, evitant l'entrada del consumidor a l'establiment, i no requereix cap tràmit previ.

GMOil són centres autoservei amb carburant de gran qualitat a preus competitius, que compleixen amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible està microfiltrat, amb el que s'aconsegueix un millor rendiment del motor i reducció del consum.
Grup Miquel a Catalunya Miquel compta A Catalunya amb 24 GrosMercat (14 a Barcelona, 5 a Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida), 307 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA i Spar, 94 Proxim, 3 plataformes de cross docking, 7 GMOil i 2 plataformes logístiques a Girona i Tarragona que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats a Catalunya.

Grup Miquel és líder del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de més de 1.000 milions d'euros i 2.300 empleats, la companyia centra la seva activitat majorista en la seva línia de 67 cash & carry Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel FoodService"; la línia d'Exportació "Miquel Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 600 supermercats amb les ensenyes "SUMA" i "Proxim".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook