30 de octubre de 2017
30.10.2017
40 Años
40 Años

Acomiadat un treballador per entrar abans d'hora a la feina

Arribava al supermercat en el qual exercia de gerent molt abans del que tocava i no fitxava

30.10.2017 | 18:32
Un supermercat de la cadena que ha acomiadat el treballador

Entrar a treballar abans de la seva hora li ha costat el lloc a l'empleat d'un supermercat a Barcelona. Jean P. ha estat acomiadat perquè arribava a l'establiment, de la cadena Lidl i en el qual exercia de gerent, fins i tot una hora abans i es posava a preparar el local abans de l'obertura sense fitxar.

En la seva carta d'acomiadament, l'empresa assenyala que "realitzava comandes, canviava preus o reposava palés sencers d'articles", segons informa El País. La companyia considera que el treballador ha comès "incompliments laborals molt greus".

Revisant les imatges de seguretat, van comprovar que Jean entrava al supermercat a les cinc del matí i estava "entre 49 i 87 minuts" treballant sense fitxar. Lidl assenyala en la carta d'acomiadament que l'empleat vulnerava així la norma que indica que "cada minut que es treballa, es paga, i cada minut que es treballa ha de quedar registrat".

A més, segons la companyia alemanya, Jean, que portava des de 2005 treballant en Lidl, va convidar a altres empleats a arribar abans al treball. I en moltes ocasions estava en l'establiment sol, la qual cosa està prohibit per "seguretat".

El treballador ha denunciat el seu acomiadament i ha assegurat que es va veure obligat a treballar més perquè el supermercat havia estat reestructurat i els canvis "requerien temps i dedicació", cosa que, segons ell, sabien els seus caps.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema