05 de desembre de 2016
05.12.2016
40 Años
40 Años
Roses

5.000 euros en premis, en les compres de Nadal a Roses

La campanya uneix Roses Comerç, l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i el Mercat Cobert

05.12.2016 | 10:57
El Mercat Cobert ja està engalanat de Nadal.

Roses Comerç, l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i l'Associació de comerciants del Mercat Cobert de Roses s'han unit  per impulsar, per segon any consecutiu, la campanya 'Aquest Nadal comprar a Roses té premi' que té per objectiu promocionar i estimular les compres al municipi. La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Roses i la Generalitat de Catalunya.

Els 240 establiment associats a Roses Comerç i a l'Estació Nàutica i la quinzena de botigues del Mercat Cobert de Roses s'han adherit a la campanya que es durà a terme durant tot el mes de desembre i fins el 6 de gener. 

Es repartiran 5.000 euros en premis que els clients de Roses Comerç i de les botigues del Mercat Cobert de Roses podran aconseguir amb les seves compres a través de les targetes rasques. Els comerciants regalaran als seus clients les targetes rasques per les compres realitzades a partir d'un import mínim que marcarà cada establiment  en funció del seu producte. S'han elaborat un total de 25.000 targetes rasques que contenen un miler de premis per un import de 5 euros que s'hauran de gastar al mateix establiment on s'hagi efectuat la compra.

En el marc de la campanya de Nadal i per segon any consecutiu s'ha decidit, conjuntament amb la Caixa, col·laborar en el finançament del casal de Nadal que organitza cada any l'Associació Tramuntanets de Roses per a nens i joves discapacitats físics, sensorials i psíquics. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema