21 de setembre de 2016
21.09.2016
40 Años
40 Años
Santa Cruz de Tenerife

Els ports de Palamós, Roses i La Ràpita participen a la fira Seatrade Med de Canàries

Aquest fòrum és una gran oportunitat per impulsar l'activitat de creuers a la Costa Brava i al delta de l'Ebre i internacionalitzar el territori

21.09.2016 | 16:34
Els representants dels ports catalans.

La Generalitat de Catalunya, a través de l'empresa pública Ports de la Generalitat, participa a la fira Seatrade Cruise Med 2016, amb els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita (Montsià), per donar a conèixer els serveis de les instal·lacions portuàries i l'oferta de les destinacions a les companyies de creuers, associacions, touroperadors i agents. L'edició bianual del fòrum Seatrade Cruise Med aquest any se celebra del 21 al 23 de setembre, a Santa Cruz de Tenerife.
 
Ports de la Generalitat participa al pavelló de Medcruise (associació de ports amb creuers a la Mediterrània), com a Ports of Catalonia. Aquest punt de trobada de la indústria de creuers a Europa comptarà amb l'assistència del nou gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, entre d'altres autoritats i tècnics, que mantindrà reunions i trobades amb responsables del sector i participarà a la 48a assemblea general de Medcruise, associació de la qual el port de Palamós n'ocupa una vicepresidència.
 
Buscar la sinergia entre el port i la destinació
 
L'acció comercial de les instal·lacions portuàries de Palamós i Roses i Sant Carles de la Ràpita i la seva àrea d'influència es realitza a través de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port. Dues marques, fruit d'acords institucionals, que responen a la demanda de les companyies de creuers que busquen la sinergia entre port i destinació, per facilitar conjuntament uns serveis i una oferta del territori als turistes més exigents. En el marc de la Seatrade Med, Costa Brava Cruise Ports presentarà la nova oferta "Discover wine Tourism in Costa Brava", un acte on els assistents podran degustar els vins de la Costa Brava.
 
La Generalitat i les institucions locals s'han compromès a refermar i treballar pel creixement de l'activitat creuerística a la Costa Brava i a les Terres de l'Ebre. Aquestes institucions són les següents: Ports de la Generalitat; els ajuntaments de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita; els Patronats de Turisme Costa Brava-Girona i Terres de l'Ebre; i les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Tortosa.
  
"Boutique Ports"
 
Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita i el seu entorn formen part del projecte "Boutique Ports", una iniciativa que es desenvolupa a la Mediterrània occidental per donar a conèixer rutes singulars destinades al mercat de les companyies de luxe. "Boutique Ports" es presentarà en un dels debats organitzats a la Seatrade Cruise Med, a Sant Cruz de Tenerife.
 
La marca "Boutique Ports" va adreçada a un públic exigent, d'alt poder adquisitiu que acostuma a viatjar en creuers de gamma alta a la recerca de destinacions singulars. Els passatgers podran fer rutes per aquests ports i visitar els encants culturals, històrics i els valors naturals de les seves ciutats i del seu entorn.
 
Les autoritats portuàries, els ports i les institucions que participen en aquesta iniciativa són: Ports de la Generalitat que participa amb els ports de Palamós,  Roses i Sant Carles de la Ràpita; la Cambra de Comerç French Riviera amb el port de Niça (França);  l'Autoritat Portuària de Balears amb el port de Maó; l'Autoritat Portuària de Piombino i d'Elba amb el port de Portoferraio (Itàlia), l'Autoritat Portuària del Nord de Sardenya amb el port d'Olbia (Itàlia); i el port de Sète (França).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook