Aquesta tarda es formalitzarà la incorporació de l'Associació de Càmpings de Girona (ACG) al club d'agents econòmics del Consorci de les Vies Verdes de Girona (CVVGI).

La signatura del conveni tindrà lloc a les 17.00h a la fira Girocàmping, a la Sala de la Llotja de la Fira de Girona, després de la presentació del segell de qualitat per a establiments cicloturistes "Bed&Bike" a expositors i visitants de la fira. Signaran el president del CVVGI, Albert Gómez, i el president de l'ACG, Miquel Gotanegra.

D'aquesta manera, dotze càmpings de l'associació s'incorporaran al centenar de membres del club, que compta amb allotjaments diversos, restaurants, empreses de lloguer de material, trànsferts, agències de viatges i altres serveis destinats al senderistes i cicloturistes. Els nous membres compten amb l'avantatge que, com contemplen les ordenances fiscals del Consorci, la incorporació dels càmpings membres d'una associació amb conveni amb el Consorci gaudiran d'una tarifa reduïda, un 20% menys que els càmpings restants.

Amb aquest pacte, tal com es fa amb tots els serveis turístics associats al Consorci, l'entitat es compromet a dur a terme actuacions en l'àmbit del màrqueting i la comercialització, promocionant l'oferta dels establiments en accions comercials i de difusió (fires, jornades, contactes amb periodistes i turoperadors, etc.), i informant dels serveis als webs i publicacions del Consorci. A més, els nous membres s'incorporen també de forma automàtica al Club Natura i Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.