El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha aprofitat el primer dia del Saló Internacional de Turisme a Catalunya que es fa aquests dies a Barcelona per presentar la nova central de reserves on-line d'apartaments turístics inclosa al seu portal.

El seu president, Enric Vilert, ha avançat també que en breu s'incorporarà el motor de reserves d'Escapade, amb 1.400 cases i apartaments turístics a trenta localitats de la Costa Brava, seguint la línia de 'millorar' i 'ampliar' el serveis als usuaris i 'oferir' nous canals de comercialització als empresaris. El patronat està present al saló amb un estand de 195 metres quadrats i acompanyat de catorze entitats i empreses gironines.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Enric Vilert, i la directora del Patronat, Dolors Batallé, han assistit a la inauguració del Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC) presidida pel conseller d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, acompanyat del president emèrit del saló, Ramon Bagó.

L'estand Costa Brava Pirineu de Girona, ubicat al pavelló número 2 del recinte firal (F-609) amb un total de 195 metres quadrats, s'ha inaugurat aquest dijous i fins al 18 d'abril oferirà als visitants material informatiu i promocional sobre l'oferta turística de la zona, així com dels productes de cultura, salut, bellesa, golf o turisme – on aquest any hi ha una activitat interactiva per donar-lo a conèixer consistent en un 'photocall'- i documentació específica per als professionals.

Un total de catorze entitats i empreses gironines representades a l'estand. Es tracta de les oficines de turisme de Blanes, Lloret de Mar, l'Estartit, l'Escala-Empúries, Càmping Vall d'Aro i Càmping Interpals, Solineu Hotels, Consell Comarcal del Gironès, Turisme Garrotxa, Ripollès Desenvolupament, Vall de Núria, Patronat de Turisme de la Cerdanya, Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava, Club de Golf i Club de Salut i Bellesa, i el mateix Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

El nou portal de reserves on-line

El president del patronat ha donat a conèixer el nou portal de reserves on-line d'apartaments turístics al portal Costra Brava i Pirineu de Girona. Enric Vilert ha anunciat que de forma imminent també s'incorporarà el motor de reserves d'Escapade, que gestiona 1.400 cases i apartaments turístics de més de trenta localitats de la Costa Brava. Segons ha dit, per tal de 'millorar' el portal, es van incorporant motors de reserves d'allotjaments i activitats per 'ampliar' els serveis als usuaris i oferir 'nous canals de comercialització als nostres empresaris'.

Presentacions i productes

Durant els dies que duri el saló, l'estand del patronat acollirà cinc presentacions i diverses activitats com ara degustacions gastronòmiques i exposició de productes alimentaris i d'artesania que reforcen la singularitat del territori gironí. Així, hi haurà exposats i a la venda productes com ara joies inspirades en la roca foradada del Cap de Creus, una col·lecció de plats i serveis de vidre dissenyats pel restaurant El Bulli i tasses inspirades en les xemeneies industrials de la Bisbal d'Empordà.

Aquest dijous a la tarda es presentarà el Tour Gastronòmic Costa Brava-San Miguel i també el Parc Natural de les Illes Medes. L'Ajuntament de l'Escala donarà a conèixer la ruta dels Antics Caboters.