El FASTT continua creixent i arriba a tres nous micropobles de l'Alt Empordà

El festival d’arts escèniques de l’Empordà se celebrarà els caps de setmana del 5 al 28 de juliol 

Actuació inaugural del Fastt 2022.

Actuació inaugural del Fastt 2022. / Fastt

Empordà

Empordà

El festival d’arts escèniques de l’Empordà, el FASTT, continua creixent i enguany arribarà a tres nous micropobles de l'Alt Empordà. Es tracta de Pont de Molins, Rabós i Sant Climent Sescebes, que s’afegeixen a alguns dels que ja formaven part de l’edició anterior: Agullana, Garrigàs, Ordis, Siurana, Sant Mori, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür.

Una altra de les novetats de l'edició d'enguany és que el FASTT se celebrarà del 5 al 28 de juliol, expandint-se d’aquesta manera durant tots els caps de setmana del mes.

La programació, que es donarà a conèixer pròximament, estarà repartida per espais singulars i a l’aire lliure dels municipis participants. En aquests moments, l'organització del festival està valorant les 333 propostes escèniques rebudes en la convocatòria pública que es va tancar el passat 4 de febrer.

Cal destacar que enguany compleixen 5 anys de la primera edició del FASTT de forma itinerant pels pobles, i 10 edicions del primer FASTT celebrat a l’era del Mas Gironí, a Garrigàs.

Trobada oberta amb els micropobles

Per tal de donar forma al festival i donar a conèixer les activitats de primera mà, des dels inicis el FASTT ha impulsat una comissió formada per veïns i veïnes dels diversos pobles que participen del festival. Aquest espai de trobada, obert a tothom, permet enfortir els vincles entre pobles i entre la comunitat veïnal. La darrera trobada de la comissió d’aquesta edició va tenir lloc el divendres 8 de març a Pont de Molins. Pròximament, es faran noves trobades.