Rosalía treballa per instal·lar el seu estudi musical a l'Hospitalet de Llobregat

La sesrovirenca també busca casa a Vallvidrera, a la muntanya del Tibidabo

Rosalía durant una actuació al Primavera Sound

Rosalía durant una actuació al Primavera Sound / JORDI COTRINA

EFE / Redacció

La cantant Rosalía treballa a instal·lar el seu estudi musical en un edifici de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), projecte que ha encarregat a un despatx d'arquitectes barcelonins, segons ha avançat aquest diumenge l'emissora RAC1.

Aquesta emissora també assegura que l'artista busca casa a Vallvidrera, a la muntanya barcelonina del Tibidabo, després de la seva ruptura amb el músic Rauw Alejandro, amb qui tenia previst viure en el palau modernista de Manresa.

Mireia Mascarell, coordinadora del projecte hospitalenc "Districte Cultural", en declaracions a l'esmentada emissora, s'ha felicitat per la decisió de Rosalía d'haver escollit aquesta ciutat limítrofa amb Barcelona per instal·lar el seu estudi musical permanent, que es convertirà en la base d'operacions de la cantant.

El projecte Distrite Cultural, impulsat per l'Ajuntament de l'Hospitalet, pretén la conversió d'antigues naus industrials radicades a la ciutat en estudis d'artistes de diverses branques. Fins ara, més de 450 artistes i col·lectius s'han instal·lat els últims anys al polígon que integra aquestes naus, tot i que el seu efecte ha propiciat que els creadors s'instal·lin també en altres punts del municipi. EFE