Torna el jazz a Empuriabrava

El 7è Festival de Jazz Empuriabrava tindrà lloc els dies 9, 17 i 24 d’agost al Passeig Marítim d’Empuriabrava

Torna el jazz a Empuriabrava

Torna el jazz a Empuriabrava / AJUNTAMENT DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Emporda.info

El 7è Festival de Jazz Empuriabrava tindrà lloc els dies 9, 17 i 24 d’agost al Passeig Marítim d’Empuriabrava. Tres nits de música jazz evocant a grans de la música com Aretha Franklin, Dinah Washington, Benny Goddman entre molts altres de la regió de la música de New Orleans.

El primer dia del festival comptarà amb la veu de la Nova Orleans Tricia Boutté, una cantant de música jazz expcepcional i en el que es diu d’ella que “va començar a cantar gairebé abans que pogués parlar”, en aquesta ocasió actuarà acompanyada d’un sextet en la formació instrumental clàssica.

El dijous 17 d’agost, el saxofonista Toni Solà amb el seu quartet i la cantant Susana Sheiman oferiran un sensacional duet amb estil propi i fusió entre dos músics.

El darrer dia del festival, el dijous 24 d’agost, tancarà l’edició el tribut a Benny Goodman i Lionel Hampton, amb una nova formació de músics enamorats de l’estil del jazz, interpretaran músiques de l’era del Swing dels anys 40.

En aquesta edició, i de manera excepcional, l’edició del festival es realitzarà a l’escenari situat al Passeig Marítim d’Empuriabrava. Tots els concerts són gratuïts i no cal realitzar cap tipus de reserva prèvia.

Des del consistori expressen que «Esperem que gaudiu del 7è Festival de Jazz Empuriabrava, festival plenament consolidat al nostre municipi».