Dani Flaco posarà ritme a la segona nit dels Vespres Musicals

El festival va començar el divendres passat amb un concert solidari a benefici de l’associació Contra el Càncer

Moment del concert de Dolça Tardor del divendres passat. | AJUNTAMENT

Moment del concert de Dolça Tardor del divendres passat. | AJUNTAMENT / J.L. Vilafant

Josep López Navarro

Josep López Navarro

La Colla Dolça Tardor ha estat l’encarregada d’aixecar el teló dels Vespres Musicals de Vilafant amb un concert solidari on tots els beneficis recollits s’han destinat a l’Associació Contra el Càncer del municipi. Una activitat que va omplir Palol Sabaldòria de ritme i d’un bon nombre de públic.

Ara, aquest divendres continua la programació del festival. En aquest cas, qui omplirà de música Palol Sabaldòria serà Dani Flaco, qui visita Vilafant amb el seu "rock d’autor" de tall acústic i personal. Després de dues dècades als escenaris, amb set discos i més de mil concerts a la motxilla, presentarà el seu nou treball Al Alimón, on han interpretat temes amb artistes de primer nivell com Las Migas, Álvaro Urquijo i Pedro Guerra.

El concert començarà a dos quarts de deu del vespre i l’entrada és gratuïta. A més, com sempre, hi haurà el servei de bar amb El Xiri de l’agrupació Revolució Jove de Vilafant.

Val a dir que aquest concert coincideix amb la Festa del Carme. De fet, serà l’acte que servirà per inaugurar la festivitat. "L’incloem en el programa per recordar que hi és, però sobretot perquè serà molt especial, el punt de partida de la celebració", declara Rebeca López, regidora de Festes Populars.

Una setmana més tard, el divendres 21 de juliol es posarà el punt final als Vespres Musicals amb el concert de la cantautora vigatana Joana Serrat. Acompanyada per un trio musical, presentarà el seu cinquè àlbum, Hardcore from the Heart.