Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Agitart proposa una segona temporada del podcast de dansa «Cafè Müller»

Agitart proposa una segona temporada del podcast de dansa «Cafè Müller»Agitart

Lacooperativa Agitart estrena aquest gener la segona temporada de Cafè Müller - Parlem de dansa, el podcast que vol donar visibilitat a aquesta disciplina artística en el seu vessant teòric i reflexiu a través dels nous suports tecnològics. Després de l’èxit de la primera temporada, l’entitat publicarà les properes setmanes deu nous capítols que inclouen eines per aprofundir en la dansa i les arts escèniques des de la reflexió i el pensament.

El cos de ballarina no existeix; Trenquem el mite; Dansa a l’espai públic; Dins i fora de la pantalla; o Moviment, humor i altres mogudes són alguns dels títols de les píndoles que s’emetran. La iniciativa compta principalment amb la participació de creadores nacionals i internacionals de prestigi, com Helena Bystrom, Anna Shallblod, Los Informalls, Sílvia Batet, Vero Cendoya o Núria Guiu Segarra. Els nous capítols i els de la primera temporada es poden escoltar a través de diverses plataformes, com Google Podcast, Apple Podcast o Spotify.

Els objectius principals de la iniciativa, dirigida i coordinada per Azucena Moya, és crear públic i interès per la dansa, donar a conèixer la dansa des d’un vessant reflexiu i analític, conèixer els i les creadores de les comarques gironines i en especial de l’Empordà, i generar sensibilitat per la dansa i les arts escèniques.

Prem per veure més contingut per a tu