Vilafant

Jair Domínguez continua amb les presentacions d'«Estructures profundes»

Juntament amb l'activista cultural, Isabel Guzmán, l'escriptor i periodista va omplir la sala del Casal de la Gent Gran de Vilafant

Emporda.info

El periodista i escriptor Jair Domínguez va presentar, ahir a 'Les tardes literàries de Vilafant', la seva darrera novel·la 'Estructures profundes'. Continuant, amb la ruta de presentacions del seu llibre arreu del territori català, el vilafantenc el va explicar al seu poble natal.

La presentació a Vilafant va ser tot un èxit, amb la sala del Casal de la Gent Gran plena. L'activista cultural, Isabel Guzmán, va ser l'encarregada d'acompanyar Domínguez. El periodista va definir la seva com una "novel·la per veure millor el món". Els protagonistes del llibre, va explicar Domínguez, van sorgir precisament de la seva observació als membres de la brigada del municipi un dia que fumigaven. De fet, la història darrere d''Estructures profundes', tracta entre d'altres, el desastre climàtic.

Abans d'acabar la presentació, Guzmán va regalar vapor rosa en forma de vi a l'autor i va entregar punts de llibre als assistents.