La programació cultural de Sant Pere Pescador s'inaugura aquest mes de setembre amb una pedalada de contes, aquest dijous dia 3 a partir de les sis de la tarda a la biblioteca. L'oferta continua divendres amb la presentació, al parc del Riu, d'un nou número de la revista Alberes, a les set de la tarda. El mateix dia hi haurà una sessió de cinema a la fresca al mateix escenari amb Toy Story 4, a les 9 del vespre.

Les activitats continuaran l'endemà, dissabte, amb un taller de pintura i emocions per a tota la família, a càrrec de l'artista Laia Bedós. El punt de trobada serà l'Oficina de Turisme, a les 11 del matí i el títol de l'activitat: «Invisible o transparent», un relat sobre la timidesa o el mostrar-se.

Una altra proposta de descoberta, la marxa nòrdica en família, arriba el dia 5 a les set de la tarda per endinsar-se en els rius i corriols del riu Fluvià, des de la bocana fins a arribar a la platja. L'activitat, que té un preu de 5 euros, inclou un guia expert i bastons de marxa nòrdica. Finalment, el dia 6, a les deu del matí, hi haurà una baixada familiar pel riu Fluvià i una sortida en caiac.