Miki Núñez ja va avisar en l'entrevista que li vam fer des de L'Empordà que «a la segona cançó, us haureu d'aixecar de les cadires», i directament tots els assistents es van posar dempeus a la primera amb «Vivir al 100%».

Ahir a la nit, el terrassenc va actuar a la Ciutadella de Roses, en el marc del Festival Sons del Món, en el qual va desvetllar algun dels nous temes que està preparant per al nou disc que ja està gravant com és el cas de «Cada pas del camí», «De ida y de vuelta», «Mi lugar» o «No m'ho esperava», temes que segons l'opinió del mateix artista «estan quedant millor que les del primer disc, i crec que agradaran fins i tot més que les que he tret fins ara».

Durant tot el concert tant els artistes, des de dalt l'escenari, com el públic, des de baix, van donar-ho tot per fer honor al nom del disc, «Amuza», que en esperanto vol dir diversió, i així gaudir al màxim aquests concerts que per sort es poden dur a terme amb totes les mesures i fer d'aquest estiu un «Eterno verano», una cançó que en situació normal hagués comptat amb diverses col·laboracions d'altres cantants però que aquest cop han quedat substituïts per les 800 veus que hi havia entre el públic.

Aquesta ha estat la primera actuació de Miki Núñez a la comarca, a la qual li va dedicar una versió de la cançó de «L'Empordà» de Sopa de Cabra. El final del concert va ser apoteòsic, ja que es van concentrar tots els hits, començant amb «La Venda», el tema que va cantar a Eurovisió l'any 2019, que va fer saltar la gent davant les seves cadires. El mateix va passar amb «Celébrate», en què va barrejar-hi la seva versió en català «Celebrem», que va estrenar pel Cd de l'última Marató TV3.

Sens dubte el moment més emotiu del concert va ser quan va sonar «Escriurem», la balada del primer disc de Miki Núñez i que durant els mesos que vam estar confinats es va convertir en un himne, és per això que el cantant de Terrasa va voler-lo dedicar «a aquelles persones que ens han deixat i que ens veuen des de les estrelles». Finalment van tocar «Me vale», la cançó que va estrenar durant el confinament i que va fer acabar d'esclatar el públic d'alegria.

Si tot això va ser possible la passada nit, és gràcies a les grans mesures de seguretat i higiene que pren el Festival Sons del Món per poder gaudir dels concerts i demostrant que la cultura és segura.