Ítaca, cultura i acció ha tancat aquest cap de setmana amb èxit la seva 'Edició Limitada'. El festival ha exhaurit les entrades de tres dels quatre concerts: la doble nit de concerts amb El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, l'estrena del nou espectacle d'Els Amics de les Arts i l'actuació d'Andrea Motis. En conjunt l'ocupació dels espectacles programats ha estat del 96%.

ÍTACA ha celebrat els darrers caps de setmana als camps municipals de futbol de Corçà i La Pera actuacions amb aforaments de 400 a 500 espectadors. Aplicant totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries, el festival ha posat de manifest que el sector de la música té la capacitat necessària per organitzar i celebrar amb seguretat activitats culturals garantint la salut de tothom.

Link Produccions, la productora gironina que organitza el festival, vol agrair la col·laboració dels ajuntaments de La Pera i de Corçà, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Estrella DAMM que, juntament amb el decidit suport del seu públic, han permès la celebració d'aquesta 'Edició Limitada'.

Així mateix, els organitzadors d'Ítaca fan una crida als espectadors perquè aquest estiu omplin les activitats culturals programades per altres festivals i promotors culturals amb l'objectiu d'assegurar la supervivència d'un sector que ja patia una delicada situació que s'ha agreujat amb aquesta crisi sanitària i social.

A banda dels concerts d'aquesta 'Edició Limitada', el festival encara celebrarà un altre concert aquest any. Serà l'actuació de Macedònia, que havia de tenir lloc el passat mes de maig i que s'ha reprogramat pel pròxim 24 d'octubre a l'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí. L'actuació forma part de la gira de comiat del grup infantil que ha decidit fer una aturada per recompondre, repensar i reorientar el projecte després de 20 anys trepitjant escenaris.