Maria del Mar Bonet, Miquel Gil, Feliu Ventura i El Diluvi són alguns dels més de trenta artistes que integren el cartell del concert del 25 d'Abril, que enguany es traslladarà a casa dels artistes arran del confinament per la pandèmia del coronavirus.

Així ho ha anunciat Acció Cultural del País Valencià (ACPV), que ha explicat que les bandes i cantants s'agruparan al voltant de 17 cançons.

La llista de particiants la formen Pau Alabajos, Dolors Boatella, Maria del Mar Bonet, Sergi Carós, Carraixet, Cris Juanico, Roser Cruells, El Diluvi, Laura Esparza, Carlos Esteban, Meritxell Gené, Miquel Gil, Pep Gimeno 'Botifarra', Cesc Freixas, Jaume Guerra, Gemma Humet, Berta Iñíguez, La tia figa, Marta Margaix, Sandra Monfort, Rebeca Mut, Ovidi 4, David Pastor, Borja Penalba, Marta Rius, Toti Soler, Andreu Valor, Feliu Ventura, Mireia Vives i Ana Zomeño.

La majoria de les cançons seran versions d'altres artistes, però també hi haurà qui tocarà composicions pròpies. En el repertori sonaran grups com Al Tall, Carraixet, Obrint Pas, la Gossa Sorda, Aspencat o solistes com Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor, Carles Dénia i Feliu Ventura.

El recital s'emetrà gratuïtament però disposarà d'un sistema de taquilla inversa i tota la recaptació anirà a parar als músics participants. El número de compte és: ÉS44-2100-0700-1202-0005-9677