La banda God Save The Queen celebrarà els 50 anys de la banda original, Queen, amb un nou espectacle en el marc del Festival Sons del Món. El xou està orientat a grans espais, porta per nom 'Champions of the World' i ressegueix la trajectòria musical de la mítica banda britànica des del 1973 fins al 1995 amb clàssics com 'Bohemian Rhapsody', 'We Will Rock You' o 'We Are The Champions'. El concert es farà el dissabte 1 d'agost a la Ciutadella de Roses.

El grup argentí s'ha consolidat com la banda de tribut a Queen més significativa a nivell mundial amb més de 20 anys de carrera. Durant aquest temps han omplert grans auditoris a ciutats com Buenos Aires, Mèxic, Liverpool, Tòquio o Miami. Entre les seves particularitats més ben valorades, hi ha la semblança física i vocal del líder del grup, Pablo Padín, així com els espectacles de gran format que ofereix la seva banda. La nova gira passarà per 30 països diferents.

Entre aquestes, hi haurà la localitat empordanesa de Roses on es farà el Festival Sons del Món del 3 de juliol al 2 d'agost. Un certamen que arriba enguany a la seva tretzena edició i que destaca per oferir concerts en diferents espais patrimonials de la Costa Brava.