El Teatre El Jardí de Figueres acollirà, el diumenge 19 d'abril a les sis de la tarda, un concert de gospel solidari amb l'actuació titulada "Vida", del The Gospel Viu Choir. L'acte està organitzat pel Grup Iris, i tots els beneficis recaptats aniran destinats a la seva entitat, per a millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer de mama i a la investigació.

L'espectacle "Vida", tal com expliquen els creadors, és un espectacle que convida a viure. A partir d'un repertori d'una de les bandes més destacades del panorama nacional, els TGV creen una litúrgia mundana, una lloança a la humanitat com a màxima expressió d'allò que és diví, un glòria a totes les persones que fan la nostra vida millor.

La sessió comptarà amb la interpretació de més de 50 cantants de The Gospel Viu Choir; Joan Carles Dulsat a la bateria; Bernat Guàrdia al baix; Francesc Ubanell a la guitarra; Àlex Carbonell a l'orgue Hammond; Xavier Dotras al paino; i la direcció de Moisès Sala.

Les entrades anticipades per assistir a l'espectacles ja es poden comprar a la seva seu, al carrer Pi i Margall, 12, baixos, de Figueres. El preu és de dotze euros, i l'horari per adquirir-les és de dilluns a divendres de cinc a vuit de la tarda. També es podran adquirir el mateix dia del concert, a la taquilla del Teatre.