Ja fa anys que els Espais Joves del municipi són els encarregats de dinamitzar les castanyades del poble. Enguany també torraran castanyes i ho faran aquest dijous dia 31 d'octubre a les 17 hores a la Sala Municipal de Castelló i el diumenge, dia 3 de novembre a les 15.30 h, al casal Cívic de Comercial Alberes, a Empuriabrava.

Tant aquest dijous com el diumenge hi haurà castanyes i begudes per a tothom acompanyades d'animació infantil. El grup Els Trambòtics seran els encarregats d'amenitzar la festa a Castelló mentre que, a Empuriabrava, les castanyes es pairan saltant als inflables.

Segons el regidor de joventut, Jaume Planella, «es tracta d’una proposta ja tradicional dins el calendari d’activitats dels Espais Joves que té molta participació fet que valorem molt positivament perquè és una acció comunitària oberta a tothom, sobretot als més petits de la casa».

Tota aquesta feinada que els i les joves de casa nostra portaran a terme amb l’organització de les dues castanyades es veurà recompensada amb una escapada al Pavelló del pànic de Vilamalla el dissabte 9 de novembre, una excursió terrorífica exclusiva per a ells. Per tal de pujar al bus que els portarà fins allà cal inscriure's prèviament als Espais Joves.