25 de octubre de 2019
25.10.2019
Figueres

Joanjo Bosk llança un àlbum en directe del seu pas pel festival Barnasants

L'artista ha volgut perpetuar el concert del passat 23 de març a la sala La Planeta de Girona

25.10.2019 | 16:47
Joanjo Bosk

La música en directe i l'enregistrada, sovint tan diferents entre si, comparteixen espai en l'imminent llarga durada del músic nascut a Figueres, Joanjo Bosk, que ha volgut perpetuar el concert del passat 23 de març a la sala La Planeta de Girona, dins del festival Barnasants, segons la revista Enderrock. L'àlbum, Directe al Barnasants (Música Global, 2019), recull les cançons que l'artista ha anat publicant al llarg de la seva trajectòria en solitari en un repertori que inclou gran part de l'últim disc, Camí d'aigua (Música Global, 2017), així com altres temes de la seva discografia anterior.

La cita de Girona va estar protagonitzada per guitarres elèctriques i acústiques i, com no podia ser d'altra manera, per la seva característica veu. El treball, que veurà la llum de manera íntegra aquest 25 d'octubre, es converteix així en una guia per entendre l'essència del cantautor d'arrel rockera. Fa pocs dies es va estrenar el videoclip de l'artista on es reviu per uns minuts l'energia de l'actuació al Barnasants.

L'audiovisual va ser enregistrat el mateix dia del concert sota la realització de Carles López (Mandala Video). El cantautor omple l'escenari juntament amb els dos músics que l'acompanyen habitualment: Lluís Costa a la guitarra elèctrica i a les veus, i Lluís Figueres a l'acústica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook