L'arribada de la flama del Canigó i lectura del manifest marcarà aquest diumenge l'inici dels actes de celebració de Sant Joan a Roses, a dos quarts de deu del vespre. Una mica més tard, a dos quarts d'onze de la nit, es farà l'encesa de la foguera, a l'espigó de la platja de la Punta. Un dels atractius de la nit serà la vista dels focs des del castell de la Trinitat amb visita guiada nocturna, copa de cava i coca de Sant Joan. La visita es farà en català, castellà i francès. Durant la nit també es podrà gaudir de la música, a partir de tres quarts d'onze de la nit, a la plaça de Catalunya amb la formació La banda del drac, a la plaça Catalunya.

Revetlla a Castelló d'Empúries

Sant Joan se celebra fins al 24 de juny a Castelló d'Empúries i Empuriabrava. Aquest disabte s'ha fet un tribut a Queen amb el grup Scaramouche i Radio Flaixbac presenta Vaparir Tour 2019. El gruix d'actes serà diumenge, moment d'una revetlla sonada al municipi veí de Castelló d'Empúries on hi haurà havaneres amb el grup Ultramar i l'arribada de la flama del Canigó entre els actes tradicionals del programa, a la plaça Joan Alsina.

L'encesa de la foguera marcarà el punt àlgid de la nit que comptarà amb l'animació de ball amb l'orquestra Nova Saturno i castell de focs d'artifici, a la platja. A continuació continuarà el ball amb la mateixa orquestra.

L'endemà, dilluns 24, l'activitat segueix amb sardanes a la plaça dels Homes de Castelló d'Empúries.