L'humor, de qualitat, ha inundat la ciutat de Figueres aquesta Setmana Santa. «El Festival Còmic es consolida any rere any com el festival de referència d'humor al país, gràcies a la confiança que hi han dipositat els prop de 8.000 espectadors que han passat pel festival aquest 2019», han destacat els organitzadors.

La cita amb el millor humor ha tancat quatre dies d'espectacles cobrint en un 95% l'ocupació dels aforaments dels diferents espais, tant els gratuïts com els de pagament. «Aquesta edició ha estat la que ha registrat més oferta i públic assistent, de les dotze celebrades fins al moment», asseguren des del Festival.

A banda de l'alta participació, la principal aposta de l'organització d'aquest any ha estat tot un èxit. Agustí Custey, codirector del festival: «El públic ha validat la nostra proposta. Vam demanar als espectadors que es refiessin de nosaltres i ho han fet. S'han atrevit a veure coses noves, espectacles internacionals que no coneixien i el resultat ha estat molt satisfactori».

Nous espais

Nous espais

El públic ha avalat, també amb molt bona acceptació, la proposta d'un dels nous espais en la franja de programació de tarda a La Cate, per l'autenticitat dels espectacles internacionals que s'hi han programat i que els espectadors han pogut descobrir.

El festival ha aconseguit penjar el cartell d'entrades exhaurides en alguna de les actuacions com la cloenda amb el Mag Lari i l'espectacle Mad office dels neozelandesos Trygve Wakenshaw i Barnie Duncan que van sorprendre enormement amb el seu humor absurd i hilarant. La ciutat s'ha bolcat en participació i ha seguit fent confiança omplint El Jardí, l'espai Interfren Citroën i La Cate, així com els carrers de la ciutat i altres espais. Xavier Valentí, codirector del festival conclou: «Tanquem el festival enfortits de cares a la propera edició que serà tant o més completa».