'Ella', una de les cançons més emblemàtiques de la cantant Bebe, va ser un dels temes estrella del playback que cada any organitza l'AMPA de l'escola de Cabanes per recordar que no cal esperar el 8 de març per reivindicar la igualtat entre homes i dones.

El playback es va celebrar en dues funcions, dissabte i diumenge passat, a la sala del local social amb la complicitat d'àvies, mares i nenes que van pujar a l'escenari per fer gaudir el públic i empoderar les dones amb la interpretació del tema. En finalitzar Dolors Padrosa va llegir el seu poema Dona o flor, dedicat a totes les dones per agrair la seva aportació i per agrair al mateix temps una actuació que va estar plena de força i d'emoció.

El playback de l'escola de Cabanes està obert a tothom i hi participen els nens i nenes de l'escola però també totes aquelles persones que tenen ganes de divertir-se actuant. Un any més la trobada va ser un èxit i va reunir uns 300 assistents. Tots els participants van fer gala de la seva creativitat i enginy interpretant les músiques més mítiques de totes les èpoques. L'objectiu del municipi és continuar oferint propostes i iniciatives com aquesta que serveixin per reivindicar la igualtat al llarg de l'any.