07 de març de 2019
07.03.2019
Roses

«El Llibertí» arriba al Teatre Municipal de Roses amb Abel Folk i Àngels Gonyalons

La representació té lloc aquest diumenge a partir de les sis de la tarda

07.03.2019 | 09:25
Una escena de la representació d''El Llibertí'.

Aquest diumenge, 10 de març, el Teatre Municipal de Roses rep la representació d'El Llibertí, comèdia o vodefil filosòfic que gira entorn el concepte intemporal de l'ètica, dirigida per Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk i Àngels Gonyalons. Les entrades es poden adquirir a www.rosescultura.cat. La representació comença a les sis de la tarda (18 hores).

El filòsof Diderot rep l'encàrrec d'escriure l'article sobre el concepte "moral" per a l'Enciclopèdia. El temps vola, s'ha de tancar i dur a imprimir el nou volum. Les constants interrupcions, però, faran que aquest esdevingui un dia boig. Al llarg d'aquest dia, veurem Diderot envoltat, enfrontat, seduït per qua­tre dones: Madame de Therbouche, una enigmàtica pintora que s'ha proposat retratar literalment la nuesa del filòsof; la seva esposa Antoinette, que triarà aquesta jornada per sembrar en ell el dubte d'una possible infidelitat; Angèlique, la seva jove filla, que li exposarà les seves ànsies per a ser inseminada per un home de la mateixa edat que el seu pare, i la senyoreta Holbach, jove i tendre, que li confessarà la seva condició de verge que vol deixar de ser-ho.

Tot aquest assetjament farà encara més costosa la ja difícil tasca que un llibertí com en Diderot defineixi un concepte únic de "moral".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook