20 de febrer de 2019
20.02.2019
Figueres

Tres editores referents parlaran de llibres i literatura a la Biblioteca de Figueres

Maria Bohigas, Laura Huerga i Elisabet Riera faran una xerrada en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones

20.02.2019 | 17:10

Maria Bohigas de Club Editor, Laura Huerga de Raig Verd i Elisabet Riera de Wunderkammer, el 5 de març en una xerrada que s'emmarca dins els actes del Dia Internacional de les Dones. / en el marc del Dia Internacional de les Dones

Sota el títol Llibres i edició, tres projectes editorials en clau femenina la Biblioteca de Figueres ha convidat a tres editores de referència de l'edició independent a Catalunya per parlar sobre llibres, literatura i el món editorial. La trobada serà el proper 5 de març a les set de la tarda.

Conversarem amb Maria Bohigas de Club Editor, Laura Huerga de Raig Verd i Elisabet Riera de Wunderkammer sobre literatura i sobre les autores i autors que formen part dels seus respectius catàlegs editorials, esperant que el públic assistent a l'acte obtingui un bon grapat de suggeriments de lectura.

La Biblioteca Fages de Climent ha convidat a Elisabet Riera a participar en aquesta taula rodona per donar visibilitat a Wunderkammer, una petita però ambiciosa editorial del territori, impulsada per l'escriptora i periodista establerta a Tarrades, que publica textos singulars, obres desconegudes de grans autors i obres grandioses d'autors desconeguts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook