El CINC, programa de Cinema Infantil en Català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, obre l'any amb 160 projeccions a 35 localitats, dues de les quals són a l'Alt Empordà. Els films més programats a les sales són "En Ralph destrueix Internet", "Smallfoot" i "Spider-Man".

El CINC té la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, ajuntaments i consells comarcals i arriba a Figueres i Roses:

La programació la inaugura La Cate de Figueres, aquest diumenge, 3 de febrer, a les 5 de la tarda. Aquesta sala ha previst dues projeccions del programa.

A Figueres, també es projecten pel·lícules per al públic infantil en català a Cat Cines:

I aquesta és la cartellera que ha programat Cinemes Roses:

L'any 2018, més de 23.000 espectadors van assistir a les sessions del CINC arreu de Catalunya. Política Lingüística impulsa el CINC amb una programació de reestrena, a preus reduïts i àmplia distribució territorial, per estendre l'oferta i el consum de cinema en català. Totes les pel·lícules del CINC s'han doblat amb el suport de la Política Lingüística.

El programa estrena aquest any nova imatge promocional i eslògan: "CINC: cinema infantil en català. Sentiràs com t'agrada". El nou disseny utilitza colors primaris (el blau i el groc) i se centra en el personatge d'una nena amb un megàfon de directora.