20 de desembre de 2018
20.12.2018
Roses

Roses aposta per ser teatre de referència a la comarca amb grans èxits nacionals

Programa obres de primer nivell com 'Todas las noches de un dia' amb Carmelo Gómez i Anna Torent, 'El llibertí' o 'El preu'

20.12.2018 | 19:05
L'obra 'Todas las noches de un día'

A partir del dia 2 de gener es posaran a la venda les entrades de la nova temporada del teatre municipal de Roses 2019. Una temporada teatral on podrem veure a Roses actors i actrius de referència com l'Abel Folk i Àngels Gonyalons, a l'obra El llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo, o Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, a l'obra El preu, dirigida per Sílvia Munt. També cal destacar les interpretacions de Carmelo Gómez i Ana Torrent, a l'exitosa i poètica obra Todas las noches de un dia, actualment de gira al Teatro Bellas artes de Madrid.

A aquesta aposta per la qualitat dels espectacles teatrals, cal afegir la programació musical amb el concert de Mishima, l'actuació del grup Carmen 113 i l'espectacular Troia. Una veritable odissea, del grup Cor de Teatre, amb una posada en escena de més de 30 membres de la Companyia cantant peces de Dvorak, Mozart, Bach, Wagner, Verdi, Haendel, Bizet i Purcell, entra d'altres.

La música clàssica i el talent musical local també estarà present en un concert únic anomenat Carmen Vilà i les veus de Roses, a on la prestigiosa pianista estarà acompanyada per quatre veus excepcionals de Roses: Claudia Schneider, Ilona Schneider, Rusó Sala i Inés Coca.

Com és habitual a les darreres programacions del teatre, també cal fer referència a la poesia i la música espiritual amb dues actuacions molt recomanables. La primera és el concert poètic de dos figures de l'escena local de gran qualitat, l'Ignasi Tomàs (teatre) i l'Ian Sala (cantautor). Poesia, cançons i aiguamolls, ens proposa un espectacle amb "textos de Lorca, cançons Dalinianes, poesia d'aiguamolls i folk de regadiu". La música espiritual, que forma part del cicle De Dins. Cultura i espiritualitat, vindrà de la mà del grup de cants harmònics MuOM, que es realitzarà a l'església de Roses.

També cal destacar la programació de teatre infantil realitzada per l'Associació Optimist que ens ofereix a cada nova temporada teatre de qualitat per als més petits.

Finalment, la programació teatral de Roses continua apostant per escena amateur de qualitat, com és la que ens porta el grup Taller de Teatre, amb l'obra M'esperaràs? i la Jove Orquestra de Figueres.

Tota aquesta variada oferta, fan del Teatre Municipal de Roses, un teatre de referència a la comarca amb una línia clara que aposta per la qualitat dels espectacles a preus populars,
que ha estat recompensada per l'assistència d'un públic cada vegada més fidels als espectacles programats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook