L'Ajuntament de Garriguella organitza, aquest dissabte 15 de desembre, la presentació del llibre Garriguella al segle XX. Amb el testimoni i la poesia de Demetri Escarrà, de l'autor garriguellenc Arnald Plujà i Canals.

El llibre repassa la història del segle passat en el municipi. l'Ajuntament agraeix «el gran treball d'Arnald, tant documental com antropològic, mitjançant la consulta de l'Arxiu Municipal de Garriguella i d'altres arxius comarcals; fons documentals familiars; i tot sense oblidar els fonamentals testimonis personals de diversos veïns i veïnes».

El consistori també relata que «amb aquest llibre es busca, entre altres aspectes, no oblidar el passat del poble i la gent de Garriguella. I és que tal com assenyala el propi autor en el llibre, la nostra societat està acostumada a aprendre la història general, però què passa amb la història local? Des de l'Ajuntament de Garriguella creiem en la importància del nostre passat com a poble i com a comunitat. I per això vam apostar per apropar la nostra història a tots els garriguellencs, editant el llibre en qüestió amb la col·laboració de la Diputació de Girona».

La presentació tindrà lloc el dissabte 15 de desembre, a les set de la tarda (19.00 hores), a la Sala Sindicat de Garriguella. I anirà a càrrec de l'autor, l'historiador i mestre Arnald Plujà i Canals, el periodista Josep Playà Maset i l'alcaldessa de Garriguella Isabel Teixidor Damm.