03 de desembre de 2018
03.12.2018

Aquestes són les pel·lícules infantils més esperades de les festes de Nadal

La cartellera acollirà en les pròximes setmanes apostes com el nou univers de Spiderman

03.12.2018 | 20:34

Les festes de Nadal són una bona ocasió per estar amb la família. A banda dels tiberis i les trobades a casa, el cinema també sol ser una bona opció per passar l'estona, sobretot amb els més petits de la casa. Les cartelleres s'omplen aquests dies de títols nadalencs. Et presentem alguns d'aquests films que ja han arribat a la cartellera o que estan a punt de fer-ho

'El Grinch '

L'únic amic que té el Grinch, un ésser verd i rondinaire, és un petit gos anomenat Max. Junts viuen en una cova allunyada de tot i de tots ja que el mateix Grinch diu que el seu cor és tan petit que no necessita res més. No obstant això, la seva pau és pertorbada quan els 'Quien' comencen a decorar la seva vila per Nadal. El Grinch comprèn que l'única manera de curar la seva enveja és robar el Nadal als 'Quien'.


'Ralph rompe Internet'

Ralph i Venellope von Scheweetz aterren ara a Internet. Allà els esperen les princeses Disney, Buzz Lightyear i fins i tot C3PO, però també els temuts pop ups, els memes i el correu brossa. A Internet correran una de les seves aventures amb l'objectiu de salvar Sugar Rush.


'Spiderman: Un nuevo universo'

Milers Morales, Peter Parker, Gwen Stacy, Spider-Ham i Spiderman Noir són totes les versions d'Spiderman que, a causa d'un forat entre universos, s'han pogut reunir. Junts hauran de fer front a una amenaça que posa en perill la realitat tal i com la coneixen.


'El retorno de Mary Poppins'

Després de l'original de 1965 Mary Poppins torna, aquesta vegada, per ajudar els germans Michael i Jane Banks, personatges que ja coneixem. Després d'una pèrdua en la vida de Michael deixant-lo amb tres fills, Poppins posarà llum i color a la seva vida. Amb la seva màgia aconseguirà reinstaurar en la vida de la família l'optimisme i la felicitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook