Aquest diumenge 8 de juliol ha tingut lloc, després del concert de la Fira Medieval Na Mercadera 2018, el primer destacat de la 23a edició del Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada. Manu Guix, un dels caps de cartell de la programació de la present edició ha omplert, de gom a gom, l´Auditori del Claustre.

El cantautor barceloní ha captivat el públic amb versions en acústic de grans clàssics de la música internacional i els millors temes del seu nou disc "Després de tot", que reuneix 13 cançons optimistes i col·laboracions amb artistes de la talla de Judit Neddermann o Pablo López.

Des de la presentació del Cicle que es va demostrar un gran interès per l´actuació de Guix, a qui hem vist en múltiples facetes, sempre relacionades amb la música i la creació: des de musicals ("El Petit Príncep", "Priscilla, reina del desert"), ràdio ("Es Optimistes") televisió ("Operación Triunfo", etc.) o discs ("Onze Llachs", etc.), a Peralada hi ha actuat en una gira que trenca 4 anys de silenci discogràfic.

El següent diumenge dia 15 es farà palès el contrast estilístic musical del Cicle de Concerts de Sant Domènec amb el torn del concert "L´altra cara de l´havanera", amb l´actuació de Clara Bonfill.