01 de desembre de 2016
01.12.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Concert solidari contra la pobresa infantil dirigit per Gonçal Comellas a Figueres

L'Orquestra Unesco Barcelona interpretarà 'El Messies' de Händel el proper 18 de desembre

01.12.2016 | 14:11
La presentación del concert, al Teatre

La Fundació Música Solidària organitza el concert solidari que tindrà lloc el proper 18 de desembre al Teatre El Jardí de Figueres, sota el títol 'Música contra la pobresa infantil'. L'actuació serà a càrrec de l'Orquestra Unesco Barcelona, dirigida per Gonçal Comellas i interpretaran 'El Messies' de G.F. Händel.

Els beneficis del concert aniran destinats al programa d'ajuda a la Família i a la Infància de Càritas Diocesana Alt Empordà. El seu president Marià Lorca ha alertat que en aquests moments són 2.000 les famílies que utilitzen el Cenrtre de Distribució d'Aliments CDA, una xifra preocupant, sobretot si es té en compte que hi han moltes famílies més, el nombre de les quals no es coneix, que estan passant necessitat però que no sol·liciten ajuda, i a les que es pretén arribar.

El preu de les entrades per col·laborar amb aquesta causa és de 12 euros al amfiteatre i 15 en platea i llotja. En el cas de no poder assistir-hi, les persones i entitats que vulguin fer la seva aportació, poden comprar entrades de fila 0.

Fundació Música Solidària és una entitat no lucrativa de tipus cultural. La seva missió és difondre i fomentar la música clàssica entre els joves i col·laborar amb entitats socials que treballen pel benestar i la dignitat de les persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema