07 de octubre de 2016
07.10.2016
Manresa

Editen un llibre-disc de 'Tempesta esva´da' de Carme Montoriol

El presenta la nova editorial i discogrÓfica catalana Ficta i inclou un pr˛leg de la fil˛loga figuerenca Anna Maria Velaz

07.10.2016 | 17:18
Imatge promocional de l┤obra

L'editorial catalana i ara també discogràfica Ficta presenta amb un concert, aquest diumenge al Kursaal de Manresa, a les 7 de la tarda, el llibre-disc sobre l'obra 'Tempesta esvaïda' de la figuerenca Carme Montoriol. Aquest llibre-disc no només és un homenatge a l'autora coincidint amb l'aniversari de l'estrena de la peça –fa cinquanta anys– si no que és la descoberta d'un text de gran qualitat i d'una música inspirada, composada per Joaquim Serra, que, a parer dels responsables de l'editorial, "es mereix un lloc cabdal en les programacions de música lírica". L'acte musical serveix per cloure la Fira Mediterrània.

Aquest llibre-disc, que permet al lector-oïdor transportar-se a la poètica vida marinera de l'Empordà, inclou d'un banda, la primera edició del llibret de Montoriol a cura i amb pròleg de la filòloga figuerenca Anna Maria Velaz. Per l'altra part, la de l'enregistrament, cal dir que es va fer el passat juliol al convent de les Arts d'Alcover. En el projecte es van implicar Elena Copons, Roger Padullés, Anna Alàs, Toni Marsol, el Cor Lieder Càmera i l'Orquestra Camera Musicae, sota la batuta de Diego Martín.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook