26 de setembre de 2016
26.09.2016
40 Años
40 Años
Figueres

La Funcional impulsa un memorial per Helena Cusí i Remei Cuxart

S'obre amb la presentació del llibre 'Un món, un escenari. Shakespeare, el guionista invisible' de Xavier Pérez i Jordi Balló

26.09.2016 | 12:49
Fa just un any que va morir Helena Cusí

La companyia de teatre figuerenca La Funcional Teatre ha volgut recordar a dues de les seves integrants que, temps enrera, van morir –Helena Cusí i Remei Cuxart– impulsant un memorial en el seu record. La iniciativa arrenca aquest divendres a les 8 del vespre, a la biblioteca Fages de Climent, amb la presentació d'un llibre de regust teatral, 'El món, un escenari. Shakespeare, el guionista invisible' de Xavier Pérez i Jordi Balló. L'acte el conduirà un dels seus coautors, Jordi Balló, i resta obert a tothom.

El memorial, però, seguirà a finals d'octubre. El dia 27, a les 8 del vespre, està prevista la projecció del film d'Agustí Villaronga, 'El testamet de la Rosa', un emotiu homenatge a l'actriu Rosa Novell, i el 19 de novembre, ja als Caputxins, es farà la lectura del text de Dylan Thomas, 'Sota el bosc lacti'. La lectura anirà a càrrec dels membres i col·laboradors de la companyia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen