16 de abril de 2016
16.04.2016
40 Años
40 Años
Figueres i l'Escala

Performances i exposicions amb motiu del Dia Internacional de l'Art

Aquest diumenge, davant del monument a Monturiol, a Figueres, un col·lectiu d'artistes faran una proposta

16.04.2016 | 16:55
La fotògrafa Judith Vizcarra mostra el seu treball a l´Escala

Aquest diumenge se celebra el Dia Internacional de l´Art. La comarca no obvia la data i s´hi suma amb diferents activitats, tant a Figueres com a altres localitats i escenaris, com el Museu de l´Exili, a la Jonquera. Totes les propostes són d´accés lliure.

A Figueres, les accions es faran davant el monument a Monturiol i al Museu de l´Empordà, impulsades per La Muga Caula, la galeria Ventós i el Museu. En el primer escenari, a les 12 del migdia, els artistes Fiona Morrison, Jordi Mitjà, Lola Windy, Joan Casellas, Dolors Miquel, Ester Xargay i Àngel Rodríguez s´encaregaran de dur a terme una intervenció efímera, plàstica i poètica. També hi serà present Carles Hac Mor, mort recentment, amb uns aforismes en un rètol lluminós penjat del monument. Posteriorment, en el Museu, l´editor Jesús Sanz presentarà el llibre Collages Dadá de Merz Mail.

Per la seva banda, el Museu de l´Exili de la Jonquera va oferir aquest dissabte una visita guiada dins l´espai Art i Memòria on es presentava el projecte 'El tiempo se acaba' de Rafael Segovia-Winglet. Es tracta d'un treball artístic i d´investigació a l´entorn de la història familiar de l´artista. A més, la galeria Mestral de l´Escala també s'inaugurà, a l´Alfolí de la Sal, l´exposició 'Dones', de la fotògrafa Judith Vizcarra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema