13 de gener de 2016
13.01.2016
40 Años
40 Años
Planeta el publica en castellà

Núria Esponellà publica el seu darrer llibre, 'La filla de la neu'

L'escriptora novel·la la construcció del tren cremallera a la Vall de Núria i la història d'un enginyer i una dona de muntanya

13.01.2016 | 13:54
L´autora manté un vincle especial amb Núria

Serà aquest divendres quan la darrera novel·la de Núria Esponellà arribi a les llibreries i, el febrer, l´edició en castellà sota el segell Planeta. Es tracta de 'La filla de la neu', una novel·la on relata la construcció del tren cremallera que porta fins la Vall de Núria i la història d´un enginyer del tren i d´una dona de muntanya amb un coratge excepcional. Com explica la mateixa autora, els personatges protagonistes es veuran sotmeses a situacions límit. "Quan ens toca viure fets implacables, només podem escollir l´actitud amb què els encarem, triem el rebuig i el ressentiment o bé la compassió i l´amor", diu.

L´autora de Ventalló manté una relació especial amb Núria, on ha pujat en nombroses ocasions a peu, pel camí vell, refugiant-se en el santuari. "Em vaig proposar escriure una narració lleugera, volia fluir, sentir que volava sense forçar res", diu. El llibre es presenta el dia 30 a la llibreria Vitel·la de l´Escala.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook