31 de juliol de 2011
31.07.2011
Cadaqués

40 Festival Internacional de Música de Cadaqués

Aquest dissabte, amb el concert de Richard Bona i Raul Midón i el seu projecte "The Duwale Malambo Project"

30.07.2011 | 21:43

El Festival Internacional de Música de Cadaqués s'inaugurarà aquest dissabte a les 22 hores amb el projecte conjunt de dues estrelles internacionals del jazz, Richard Bona i Raul Midón i el seu projecte "The Duwale Malambo Project". Prèviament a les 19 hores, s'inaugurarà el cicle "Concerts a Portdoguer. Sessió Doble" amb els Inusual Duo.

Al llarg de tota la setmana, passaran per Cadaqués destacats artistes com John McLaughlin & The 4th Dimension, que actuarà el diumenge 31 de juliol, Maceo Parker, actuarà el 4 d'agost o Antonio Carmona el 6 d'agost. La representació catalana a l'escenari principal del festival, que manté la seva línia eclèctica, la formen Pybus Groove Quartet, que actuaran el 2 d'agost telonejats per Moon Station; Toti Soler Trio, amb Ivette Nadal de telonera, el 3 d'agost; i el projecte simfònic de Lax'n'Busto amb l'Orquestra de l´Empordà dirigits per Joan Albert Amargós.

L´organització recomana arribar a Sa Conca a peu (8 minuts a peu des del centre de Cadaqués) i deixar el vehicle al pàrquing de l'entrada del poble. Per a les persones amb mobilitat reduïda, l'Ajuntament posa a disposició un servei de transport especial. Cal trucar al telèfon 972 258 200 (de 9 del matí a 3 de la tarda).

A Sa Conca, com en les anteriors edicions, s´oferirà servei de barra i càtering per als assistents que s´obrirà a les 20.30h (aquest servei romandrà tancat durant els concerts). Les entrades es poden adquirir a través del web ww.festivalcadaques.cat, a l'Oficina de Turisme de Cadaqués o abans del concert a la taquilla de Sa Conca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook