El segon i esperat llibre de l'escriptora Najat El Hachmi serà 'La caçadora de cossos', segons ha avançat a l'ACN la nova codirectora editorial del Grup 62, Ester Pujol.

L'editora ha avançat que es tracta de la història d'una 'persona que caça cossos, però no d'una manera violenta, sinó a través de diverses experiències amb diferents amants'. Tot i que Pujol ha matisat que haurà de ser l'autora qui desvetlli el tema del llibre, segons ella és una novel·la 'sobre l'amor'.

En paraules de Pujol, la segona obra de Najat El Hachmi és 'una de les més esperades', després de la seva 'irrupció de cavall sicilià' en el panorama de les lletres catalanes, i 'pot arrossegar moltes persones a la lectura'.

Properament sortirà la segona i esperada novel·la de Najat El Hachmi després de l'èxit de 'L'últim patriarca', 'La caçadora de cossos', segons ha avançat a l'ACN l'editora de Columna i nova codirectora del Grup 62 Ester Pujol.

Segons Pujol, es tracta de la història d'una dona que caça cossos a través de les experiències amb diversos amants. Malgrat l'autora serà qui haurà de desvetllar els temes d'aquesta nova novel·la, Pujol ha avançat que des del seu punt de vista és una novel·la 'sobre l'amor'.