07 de abril de 2020
07.04.2020
L'Empordà

Com subscriure't a Empordà en tres passos per llegir el setmanari a casa

Rebi cada setmana l'edició impresa i tots els seus suplements o gaudeixi'n a través d'una còpia en versió digital per a PC, tauletes i mòbils

07.04.2020 | 18:23

Com subscriure't a Empordà en tres passos per llegir el setmanari a casa


En dies de confinament, l'edició en paper del  Setmanari de l'Alt Empordà és un bon aliat per a les persones a qui agrada estar al dia de l'actualitat i que busquen una lectura profunda i reflexiva de tot allò que passa al nostre entorn més proper i, també, al món, a través de reportatges, cròniques i articles d'opinió. Per  gaudir-ne des de casa, el setmanari posa al seu abast dues versions, la de paper convencional -que  els subscriptors reben cada dia al seu domicili de forma puntual- i una còpia exacte en format digital, que cada lector es  pot descarregar diàriament i consultar-la a través de l'ordinador, el mòbil o la tauleta. 

Per convertir-se en subscriptor de  Empordà, es pot fer a través de  www.emporda.info seguint aquests tres senzills passos:

1. Faci clic al botó "Subscriu-te" situat a la part superior del nostre web (o entri des d'aquí).

2. Esculli entre les diferents opcions de subscripció: A/ accés a una còpia en format digital per llegir cada setmana l'edició en paper de Empordà des de qualsevol dispositiu electrònic; B/ rebre l'exemplar en paper cada setmana i accedir també a la seva còpia digital. 

3. Un cop escollida la modalitat, s'accedeix a la zona d'identificació i de pagament. Pot crear el seu usuari fent servir les seves dades de Facebook o Google.

Una vegada completat el pagament, ja podrà començar a gaudir de la seva subscripció al millor periodisme de proximitat i passarà a formar part del Club del Subscriptor (consulti aquí tots els avantatges per als seus membres).

Per descarregar-se la versió digital de l'edició en paper, ho pot fer des de kiosc.emporda.info, identificant-se amb el seu nom d'usuari i fent clic sobre la portada del dia. També pot fer servir el calendari per accedir al diari d'altres dies.

 
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook