La crisi del coronavirus cenral'actualitat informativa a Espanya i al món. Perquè estiguis informat al detall de tot el que passa, al Setmanari de l'Alt Empordà (Emporda.info) ens vam bolcar amb els nostres lectors per oferir amb la major immediatesa i rigor la millor i més àmplia cobertura sobre la pandèmia.

Mapes interactius amb informació precisa sobre l'evolució de virus a Espanya i al món, guies i consells pràctics per prevenir el contagi i adoptar les mesures necessàries a les nostres llars, gràfics sobre la incidència de la crisi en totes comunitats i municipis... En definitiva, un ampli desplegament informatiu en l'edició impresa i en l'edició digital per tal de mantenir als nostres lectors informats amb la credibilitat i el rigor que ens caracteritza.

A la nostra web, adaptada per a tots els dispositius, es podrà seguir en directe el minut a minut de la crisi de l'coronavirus, amb vídeos i senyals en streaming de les compareixences de les principals autoritats.

En el teu saló

A més, hem llançat el projecte En el teu saló, amb el qual pretenem donar resposta a la inquietud de les persones que, d'una manera o altra, s'han vist influïdes per les restriccions i nous hàbits de relació i desenvolupament de les seves vides, a partir de testimonis, recomanacions, propostes i notícies de servei.

Des de la finestra de 'En el teu saló' se succeiran opinions d'experts, entrevistes, exemples pràctics en format de vídeo i amb elements dinàmics per fer més fàcil compartir en el nostre entorn la informació sobre la crisi del coronavirus.

'La millor informació, a prop teu'

Per tal de facilitar l'accés a la informació més important Empordà ha llançat una newsletter amb l'última hora del coronavirus, que els nostres lectors podran rebre diàriament al seu e-mail. Subscriure's a aquest servei completament gratuït és molt senzill. Per rebre la newsletter de coronavirus cada dia només cal registrar-te a Emporda.info i apuntar-se per començar a rebre el butlletí.

Els lectors també poden incorporar el teu sistema d'alertes immediates a través de el telèfon mòbil i mitjançant l'aplicació de Telegram per conèixer tota l'actualitat de la crisi de l'coronavirus.