14 de març de 2020
14.03.2020
La millor informació, prop teu

Tota la informació sobre la crisi del coronavirus, a Empordà

L'última hora informativa, les mesures adoptades per les autoritats, el confinament de les famílies en els seus domicilis, tot el que has de conèixer sobre la crisi sanitària del Covid-19 a Espanya

14.03.2020 | 20:59
Tota la informació sobre la crisi del coronavirus, a Empordà

La crisi del coronavirus cenral'actualitat informativa a Espanya i al món. Perquè estiguis informat al detall de tot el que passa, al Setmanari de l'Alt Empordà (Emporda.info) ens vam bolcar amb els nostres lectors per oferir amb la major immediatesa i rigor la millor i més àmplia cobertura sobre la pandèmia.

Mapes interactius amb informació precisa sobre l'evolució de virus a Espanya i al món, guies i consells pràctics per prevenir el contagi i adoptar les mesures necessàries a les nostres llars, gràfics sobre la incidència de la crisi en totes comunitats i municipis... En definitiva, un ampli desplegament informatiu en l'edició impresa i en l'edició digital per tal de mantenir als nostres lectors informats amb la credibilitat i el rigor que ens caracteritza.

A la nostra web, adaptada per a tots els dispositius, es podrà seguir en directe el minut a minut de la crisi de l'coronavirus, amb vídeos i senyals en streaming de les compareixences de les principals autoritats.

En el teu saló

A més, hem llançat el projecte En el teu saló, amb el qual pretenem donar resposta a la inquietud de les persones que, d'una manera o altra, s'han vist influïdes per les restriccions i nous hàbits de relació i desenvolupament de les seves vides, a partir de testimonis, recomanacions, propostes i notícies de servei.

Des de la finestra de 'En el teu saló' se succeiran opinions d'experts, entrevistes, exemples pràctics en format de vídeo i amb elements dinàmics per fer més fàcil compartir en el nostre entorn la informació sobre la crisi del coronavirus.

'La millor informació, a prop teu'

Per tal de facilitar l'accés a la informació més important Empordà ha llançat una newsletter amb l'última hora del coronavirus, que els nostres lectors podran rebre diàriament al seu e-mail. Subscriure's a aquest servei completament gratuït és molt senzill. Per rebre la newsletter de coronavirus cada dia només cal registrar-te a Emporda.info i apuntar-se per començar a rebre el butlletí.

Els lectors també poden incorporar el teu sistema d'alertes immediates a través de el telèfon mòbil i mitjançant l'aplicació de Telegram per conèixer tota l'actualitat de la crisi de l'coronavirus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook